БРАНКА И НАШ МАЛИ БРАТ ИГОР НАС ТРЕБАЈУ, ВИШЕ НЕГО ИКО ИКАДА!

АПЕЛ, МОЛБА, КРИК, ВАПАЈ!

НЕМОЈ ДА ДИЈЕЛИШ ОВО И ДА МИСЛИШ ДА СИ ПОМОГАО!

ПОДИЈЕЛИ И УПЛАТИ, ПОМОЗИ!

Драги моји пријатељи, родбино, парохијани, другари, суграђани, до сада се нисам обраћао на овакав начин, не замјерите ми.

Наша породица и наши суграђани, дјеца нашег града и села Горњи Церани су у невољи.

Бранка Тривић, наша сестра, супруга и мајка два дјечака, поново се бори са опаком болешћу, те се по ко зна који пут налази у УКЦ у БЛ на терапијама, јер јој се карцином вратио у још агресивнијем облику и ту није крај.

Њеном маленом дјечаку прије годину дана потврђена је дијагноза МИШИЋНЕ ДИСТРОФИЈЕ, облик који је толико риједак да у бившој Југославији има свега 5 или 6 обољелих

Ово је агресивна болест, која не мирује и не успорава, али може да се помогне са терапијама које се набављају из иностранства и које су абнормално скупе.

Уколико не помогнемо, не могу исходе ни написати.

Бранки се прије неколико дана упокојио отац који је боловао од карцинома.

СВЕ ВАС МОЛИМ

Можемо ли један дан зауставити свој живот, можемо ли се одрећи једног дружења и ручка, можемо ли ускратити једну кафу и кутију цигарета, можемо ли прескочити и одрећи се једног свог оброка, можемо ли бити јединствени, као што знамо и помоћи, сада када треба.

Молим вас да када дођете својој кући, свако погледа своје дијете и своју супругу или супруга и нека помисли да већ сутра можемо бити у једној од ових улога.

МОЛИМ ВАС ДА ПОМОГНЕМО СВИ ЗАЈЕДНО.

У недељу се одржава Светосавски бал, организује га Коло Српских Сестара из Дервенте, то није никакав бал гдје ће бити парада пијанства и кича, скупих хаљина и свилених одијела и кравата, него идеја да се окупимо и помогнемо, Светосавски бал није скуп тамо неких људи којима се нешто може и који су нешто другачији, него скуп свих нас грешних и малих, али жељних да помогнемо коме и колико можемо.

Можда да се зове Кафанско вече или DJ PARTY или да нам дође нека наша естрадна звијезда да нас окупи, онда бисмо радо дошли да будемо сликани и снимани и потрошили неке пристојне паре да будемо виђени.

Купи улазницу, дај од себе колико можеш, уплати на рачун, немој ни ићи на бал, само помози.

Могу ли наши привредници, наши угоститељи, наши буџетски запосленици, власници великих и малих компанија да помогну, сви скромно, само да помогнемо.

Може ли наша дијаспора помоћи, има нас доста у свијету нема мјеста гдје нема нашег човјека, можемо ли сада бити КАО ЈЕДАН?

Живот нашег дјетета и наше мајке је у питању.

Ово није апел који се дешава тамо негдје, далеко од нас, па позовемо број…

Ово је у нашем дворишту, ово је пред нашим очима.

АКЦИЈА ЋЕ ТРАЈАТИ ДОК НЕ ПОБИЈЕДИМО!

Нека Господ све сачува и нека свима подари љубави.

Уплате на рачун:

КСС ЦАРИЦА МИЛИЦА ДЕРВЕНТА

За породицу Тривић

5553000037493472

Све информације на број:
065-882-265

УПЛАТЕ ИЗ ИНОСТРАНСТВА ⬇️

Извор: Свештеник Љубиша Новић.

One Reply to “БРАНКА И НАШ МАЛИ БРАТ ИГОР НАС ТРЕБАЈУ, ВИШЕ НЕГО ИКО ИКАДА!”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.