Покренута акција прикупљања помоћи за Славишу Малића из Детлака који живи у тешким условима

Хуманитарно удружење „Мали Анђео“ из Бањалуке покренуло је акцију прикупљања помоћи за Славишу Малића из Детлака који живи у тешким условима.

Овај Дервенћанин годинама је становао сам у трошној кући која се протеклог мјесеца обрушила. У међувремену, живот у тешким условима оставио је данак и на његово здравље. Свјесни чињенице да је куцнуо посљедњи час да се помогне Малићу, удружењу „Мали Анђео“ обратили су се његови комшије Лука и Перо Малић.

– Славиша живи сам, без оца је остао 1998. године, а мајка му је умрла 2010. године. Боравио је у трошној кући која се срушила. Прву ноћ је пресједио у шупи без врата, а већ од наредног дана спава у комшиној гаражи. Славишу живот није мазио, у кући није било струје ни воде, а још у раној фази дјетињства примјећена је блажа ментална ретардација – испричао је Саша Икић из „Малог Анђела“ чији су представници обишли овог Дервенћанина увјеривши се у нехумане услове у којима он живи.

– За помоћ Славиши Малићу до краја фебруара активан је хуманитарни број 17056 и сви који желе могу да позивом даривају једну КМ. На жиро – рачуне нашег удружења могуће су уплате из Републике Српске и БиХ, као и из иностранства.

Рачуни

Сви који желе да уплате донацију за Славишу Малића то могу да учине на рачун 5520002009328582 у „Адико банци“ – прималац Хуманитарно удружење „Мали Анђео“, Новака Пивашевића бб, 78000 Бањалука, сврха уплате: За Славишу.

Уплате из иностранства су могуће на рачун у „Адико банци“, IBAN: BA395520002062114139; SWIFT: HAABBA2B, прималац Хуманитарно удружење „Мали Анеђо“, Новака Пивашевића бб, 78000 Бањалука, сврха уплате: За Славишу.

Derventski List


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.